SPAREN VOOR JOUW SPORTCLUB!


Als lid van een deelnemende sportclub kan jij jouw club financieel steunen door middel van jouw energiecontract. Ieder lid heeft direct of indirect te maken met de kosten van stroom en gas. Door dit energiecontract om te zetten naar Veba Sportservice spaart u met uw energiecontract voor extra inkomsten van jouw vereniging.

Hoe werkt dit dan?


De werkwijze van Veba Sportservice is heel simpel en leggen we hieronder aan je uit!

1. Jouw club neemt deel aan Veba Sportservice
De club waar jij lid van bent moet allereerst deelnemen aan de dienst Veba Sportservice. Neemt jouw club nog geen deel? Klik dan hier en tip ons, wij nemen dan contact op met jouw club en wie weet doet jouw club binnenkort ook mee!

2. Energiecontract oversluiten naar Veba Sportservice
Als jouw club deelneemt dan kan je jouw huidige energiecontract onderbrengen bij Veba Sportservice. Voordat je dit doet kunnen wij ons voorstellen dat je eerst wil weten wat je gaat betalen. Dit kan je, mits je je verbruik weet via deze link direct bekijken. Als je dit niet weet neem dan contact met ons op dan berekenen wij jouw nieuwe maandbedrag. Tijdens het aanmelden bij Veba Sportservice vul je onder het kopje 'Actiecode' de code van jouw club in en......KLAAR!

3. Sparen voor jouw sportclub
Als jouw contract actief is bij Veba Sportservice dan hoef je verder niets te doen. Je ontvangt duurzame stroom tegen inkoopprijs en CO2 gecompenseerd gas en spaart hiermee voor jouw sportclub. Jouw club krijgt een percentage van de vaste kosten welke op jouw contract van toepassing zijn direct gestort in de clubkas.

parallax background
 

Jouw club aanmelden voor Veba Sportservice?


Neem direct contact op!